Lunch

Lunch salade met makreel

Overheerlijke salade met verse gerookte makreel, cottage cheese en verschillende soorten sla.

Ingrediënten

  • 1 schep cottage cheese
  • 2 soorten salade na keuze (bijvoorbeeld veldsla)
  • 1 stuk gerookte makreel
  • 1 halve komkommer in stukjes

Tosti Croque Monsieur

Trefwoord: tosti

Ingrediënten

  • 250 gram Bloemkool (diepvries)
  • 1 Ei
  • Peper, zout en oregano
  • 20 gram Parmezaanse kaas
  • 1 plakje Cheddar kaas
  • 1 plakje Gerookte ham

Instructies

  • Hak de bloemkool fijn of iets grover naar keuze. Zorg dat de bloemkool droog is.
  • Meng dit alles in een grote kom. Verhit wat plantaardige boter of kokosolie in een antikleefpan op middelhoog vuur. Schep dan het bloemkoolmengsel in twee plakjes in de pan. (Dit zijn zogezegd de sneetjes brood)
  • Druk beide stukken goed aan met een spatel en laat ze aan beide kanten goed goudbruin bakken.
  • Draai voorzichtig, geduld is een schone zaak hier.
  • Beleg 1 plak met cheddar en de ham, de andere plak er bovenop en leg een deksel op de pan zodat de kaas heerlijk kan smelten.